Coaching voor jou


‘vecht je tegen ’t onbekende, of voor je geluk
bouw je eigen dromen, of maak je alles stuk’
( Wadwicht - Keuze )

 


 

Je kunt me inzetten als Levenscoach, al noem ik mezelf liever richtinghelper. Mijn coaching is bedoeld voor een positieve, persoonlijke ontwikkeling. Jij deelt je vraag, verlangen of doel, ik luister naar jou. Ik verhelder. Zoveel mogelijk ruis afpellen totdat overblijft, dat wat telt. Ik help je, om in positieve zin tot een verandering te komen. Veranderen vanuit verlangen.

 

 


'het wad is de ruimte tussen
wat ik moet en wat ik wil'
( Wadwicht - Rug )

 

Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we of het klikt tussen ons. Vrijblijvend. We verkennen vragen, doelen en de gewenste koers. Na ons gesprek stuur ik je een voorstel. Als jij akkoord geeft, start onze samenwerking.

 

Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in de provincie Groningen, in mijn schrijvershuisje in Onderdendam. Maar we kunnen het ook een keer combineren met een beleving, ergens in het Waddengebied. 

 

Ik werk zoals ik schrijf en probeer jouw (vele) woorden om te buigen tot een verhelderende kern. Samen gaan we op zoek naar jouw authenticiteit. Vanuit daar kan ik je verder op weg helpen bij het veranderen vanuit verlangen. Reëel en concreet.

Levenscoach Inge


'ik wil klein, groots mensen raken'
( Wadwicht - Kunstenaar)

 

Ik ben dichter, schrijver en coach. Geïnspireerd door de natuur en in het bijzonder het waddengebied, wil ik met mijn werk, toegankelijk en helder mensen raken.

 

Daarnaast heb ik ruim tien jaar gewerkt als adviseur, procesbegeleider, projectleider, ontwikkelaar en inspirator voor bewonersinitiatieven, organisaties en overheden. Op het Groningse platteland, maar ook voor landelijke projecten en ontwikkelingen.

 

Mensen helpen richting te geven aan hun persoonlijk, soms nog verstopt verlangen. Vanuit hun eigen passie, talent en kracht, met oog voor onzekerheden en twijfel. Dit is iets wat steeds meer op mijn pad komt, wat mij verwarmt en een fijn gevoel van zingeving geeft.

 

Daarom heb ik de opleiding LEVENSCOACH gevolgd en ben ik in de lente van 2020 mijn eigen praktijk begonnen.
 
Coachingpraktijk
Wadwicht Inge Zwerver
Bedumerweg 58
9959 PH Onderdendam
06 149 360 75 
contact@wadwicht.nl