Vanuit een zelfstandige rol werk ik graag samen


‘daar waar leegte ruimte schept, ontstaan de mooiste dromen’
( Wadwicht - Leegte )

 

Ik ben beschikbaar als projectleider, procesbegeleider, adviseur, ontwikkelaar en coach. Voor organisaties, overheden en bewonersinitiatieven. Mooie projecten help ik graag! 

 

Je kunt me benaderen voor projecten die gaan over leefbaarheid, zorgzame initiatieven, cultuur, natuur, communicatie, recreatie & toerisme.

 

BOVEN HET MAAIVELD
Eerdere projecten die boven het maaiveld uitsteken zijn: Zorgzame Dorpen Groningen, de Dorpsondersteuner, JongerenTOP, Nederland Zorgt Voor Elkaar, IndeKern, Noaberschap, Verzoamelstee, Lutje Moevie Awoard.

 

 


'het wad is de ruimte tussen
wat ik moet en wat ik wil'
( Wadwicht - Rug )

 

Zoek je iemand voor een project dat er toe doet? Nodig me gerust uit voor een een kennismakingsgesprek. Dan ontdekken we of het klikt tussen ons en verkennen de gewenste koers. 

 

Ik werk zoals ik schrijf en probeer projecten en initiatieven om te buigen tot een helder en conreet gebeuren. Authenticiteit vind ik belangrijk. Ik zoek de juiste mix van droom en werkelijkheid.  

Coaching


'ik wil klein, groots mensen raken'
( Wadwicht - Kunstenaar)

 

Mensen helpen richting te geven aan hun persoonlijk, soms nog verstopt verlangen. Vanuit hun eigen passie, talent en kracht, met oog voor onzekerheden en twijfel. Dit is iets wat steeds meer op mijn pad komt, wat mij verwarmt en een fijn gevoel van zingeving geeft.

 

Daarom heb ik de opleiding LEVENSCOACH gevolgd en kun je me ook inzetten voor coaching.