Nieuwe website!

Op 1 december 2018 ging mijn Wadwicht website in de lucht. Wat was ik daar toen blij mee en wat is er sindsdien veel gebeurd. Als ik op mijn site rondkijk, kom ik alleen maar mooie herinneringen tegen en bijzondere avonturen. Daarnaast natuurlijk alle gedichten die ik heb geschreven en de moeite waard heb gevonden om met jullie te delen.


Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en is er veel veranderd. Zo stel ik mezelf tegenwoordig als dichter, schrijver en coach, beschikbaar voor een samenwerking of opdracht. Om op een heldere manier te kunnen blijven communiceren over wie ik ben en wat ik doe, deel ik vanaf vandaag met veel enthousiasme, mijn nieuwe website!

Met de zonnige kleur geel als herkenbare vrolijke noot en met het prachtige Groningse Noordpolderzijl als decor. Op mijn nieuwe website vind je alle nieuwe informatie, maar natuurlijk heeft het ook vertrouwde elementen zoals mijn 'winkel', actueel en het allerbelangrijkste, mijn gedichten.


Ik nodig je van harte uit om mijn website te herontdekken. Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt over iets.


Mijn website (inclusief de prachtige foto's) is gemaakt door vriend, dorpsgenoot én de allerbeste fotograaf die ik ken Martijn Heemstra Fotografie