Niet vallen, maar vliegen!

Als Wadwicht werk ik al enkele jaren als zelfstandige, maar had daarnaast ook altijd nog een reguliere baan. Op deze werkplek was ik eerder al eens van vier werkdagen naar drie gegaan, om tijd vrij te maken voor mijn Wadwichtdingen. Toen een poosje geleden een gedroomde vacature voorbij kwam voor twee dagen in de week, vond ik het spannend om te solliciteren. Want dan gaf ik nóg een dag 'zekerheid' op. Toch deed ik het. En ik kreeg de baan. Gelukkige ik! 


Niet vallen, maar vliegen!
Tijdens de eerste twee maanden ontdekte ik echter al snel dat dromen niet altijd matchen met de werkelijkheid. De organisatie waar ik voor ging werken is mooi en ik draag het nog steeds een warm hart toe, maar inhoudelijk voelde ik me er niet thuis. Mijn paniek groeide met de dag. Ik kreeg lichamelijke klachten en begon slecht te slapen. Mijn lichaam sprak en mijn vrije geest voelde opgesloten. Na goed nadenken en enkele fijne gesprekken met verschillende lieve mensen, besloot ik te stoppen met deze nieuwe baan. En weet je wat? Ik ga niet vallen, maar vliegen!


Projecten en initiatieven die er toe doen
Deze hele week zit ik op Schiermonnikoog. In m'n uppie. Mijn schrijf- en tekenspullen mee, een goed boek en een verrekijker. Kilometers fietsen en wandelen over zand en schelpenpaden. De dagen gebruik ik als een stille ruimte tussen * wat ik moet en wat ik wil. Vandaag is de wind koud en de branding wit. Mijn ziel opent zich voor een nieuwe toekomst.


Als zzp-er ben ik vanaf heden naast dichten en schrijven óók beschikbaar als projectleider, procesbegeleider, adviseur, ontwikkelaar en coach. Voor organisaties, overheden en bewonersinitiatieven. Mooie projecten help ik graag en ik heb de maatschappij veel kennis en ervaring te bieden! Je kunt me benaderen voor projecten die gaan over leefbaarheid, zorgzame initiatieven, cultuur, natuur, communicatie, recreatie & toerisme en het opbouwen van netwerken en coalities.


Vanuit een zelfstandige rol werk ik graag samen
Zoek je iemand voor een project dat er toe doet? Vanuit een zelfstandige rol werk ik graag samen. Nodig me gerust uit voor een kennismakingsgesprek. Dan ontdekken we of het klikt tussen ons en verkennen de gewenste koers. Ik werk zoals ik schrijf en probeer projecten en initiatieven om te buigen tot een helder en zichtbaar gebeuren. Authenticiteit vind ik belangrijk. Ik zoek de juiste mix van droom en werkelijkheid.


Vanaf volgende week kun je me bellen, appen of mailen. Eerst nog even verder uitwaaien!


Wadwicht Inge Zwerver
Bel06 149 360 75 of mail contact@wadwicht.nl


* Gedicht Rug