Coaching nodig? Er is weer ruimte!

In de periode voor de zomervakantie moest ik helaas enkele mensen teleurstellen die interesse toonden voor coaching. Mijn agenda zat vol. Op dit moment is er weer ruimte. Gelukkig maar!


'De gesprekken met Inge lieten me weer beleven bij welke vraagstukken mijn ogen gaan glinsteren en bij welke vraagstukken ik vooral een verantwoordelijkheid voel. Met die bagage ga ik de toekomst weer open tegemoet.'


Reizen of thuisblijven. Ontdekken of stilstaan. Actief zijn of juist lekker even niks doen. Het maakt niet uit op welke manier je jouw vakantie hebt doorgebracht. De zomervakantie is sowieso een periode die iets met mensen doet. Het is een persoonlijk gebied in de tijd om tot jezelf te komen. Als er al een verandering aan het groeien is bij iemand, dan legt een wekenlang vrij zijn dit proces vaak nog eens even extra bloot. Dromen drijven naar boven, verlangens krijgen ruimte. Maar als het dagelijkse leven weer nadert, schuift vaak gevoel weer terug naar verstand. Dromen en verlangen verandert in aarzelen en twijfelen.


Wil je met deze gedachten aan de slag? Met je dromen én je aarzelingen? Dan kun je me inzetten als Coach, al noem ik mezelf liever richtinghelper. Mijn coaching is bedoeld voor een positieve, persoonlijke ontwikkeling. Jij deelt je vraag, verlangen of doel, ik luister naar jou. Ik verhelder. Zoveel mogelijk ruis afpellen totdat overblijft, dat wat telt. Veranderen vanuit verlangen.


Wil je meer weten over mijn manier van coachen en over de mogelijkheden? Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we jouw vraag en doel. Ook kijken we of het klikt tussen ons. Na ons gesprek stuur ik je een voorstel. Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in de provincie Groningen, in mijn schrijvershuisje in Onderdendam.


MAIL ME!


Wadwicht Inge Zwerver

contact@wadwicht.nl