Coaching


Mijn coachingpraktijk krijgt steeds meer voet aan de grond. De meeste mensen die bij me komen vragen me of ik ze wil helpen richting te geven aan hun persoonlijk, soms nog verstopt verlangen. Regelmatig staat er daadwerkelijk een keuzemoment centraal. Samen ontdekken we welke kant iemands leven op kan gaan als diegene zichzelf toestaat persoonlijke gevoelens te ervaren bij wat hij of zij doet in het dagelijkse leven. Hoe iemand meer kan leven vanuit zichzelf.


Hierbij laat ik mensen vaak nadenken over hun leven als geheel. We kijken naar verleden, heden en toekomst, maar ook naar de belangrijkste onderdelen. De bezoekers aan mijn Huisje bij de Sloot kennen mijn symbolische kapstok.


Soms heeft iemand een luisterend oor nodig, misschien net even een andere invalshoek. Of simpelweg een veilige 'andere' plek om zich een paar keer te kunnen terugtrekken met iemand die de juiste vragen durft te stellen, maar nooit oordeelt. In mijn Huisje bij de Sloot wordt gehuild en gelachen, stilgestaan, getwijfeld, nagedacht, gevoeld, gepraat en gezwegen. Het is een plek waar je los mag laten en kunt dromen, waar belangrijke vraagstukken verhelderd kunnen worden.


Mijn werk als coach of richtinghelper is iets wat mij van binnenuit verwarmt en mij een fijn gevoel van zingeving geeft. Dit werk doet er toe, voor een ander, op persoonlijk niveau. Het mooiste vind ik de ervaringen wanneer mensen dichtbij zichzelf belanden. Dan heb je zomaar een magisch moment te pakken, waarin de essentie van het leven zich laat zien.


Ook jij bent welkom in mijn Huisje bij de Sloot voor een coachingtraject, of eerst een vrijblijvende kennismaking. Mail of bel me gerust voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.


Warm welkom!


Wadwicht Inge Zwerver