Blij met boekwinkels Waddenregio

De bundel Dichter bij het Wad is niet alleen te koop via mijn website, maar ook bij verschillende boekwinkels in de Waddenregio. Daar ben ik erg blij mee en dat mag ook wel eens gezegd. Sommige winkels hebben al een tweede levering ontvangen, anderen benaderen mij voor het eerst. Zo ligt het boekje sinds kort ook bij Boomker Boeken in Haren. Deze winkel is van het dorp, want het is een coöperatie. Best bijzonder. 


Morgen gaat er weer een zending op de boot naar Schiermonnikoog voor Kolstein Boeken. Ik vind het prachtig dat mijn boekje op de Waddeneilanden wordt verkocht. Zo worden mijn gedichten gedeeld met echte Waddenliefhebbers.

Bestellingen in en om de stad Groningen breng ik het liefst zelf langs. Ik heb dan gelijk contact met de mensen van de winkel en ik kan zien hoe de bundel in de winkel ligt. Onlangs was ik bij Boekhandel van der Velde in Groningen. Daar lag Dichter bij het Wad heel stoer tussen het prachtige fotoboek 'Wad' (Ruben Smit) en de Bosatlas van de Wadden. 

Ja, dat doet me wat!     

De boekhandels waar Dichter bij het Wad wordt verkocht zijn:
Van Der Velde ( verschillende locaties!) - Daan Nijman Roden en UMCG Groningen - Boomker Boeken Haren - Wijde Wereld Groningen - Godert Walter Groningen - Schoelier Zuidhorn - Haan Bedum - Gele Klap Bedum - Kolstien Schiermonnikoog - Visit Vlieland - De Hoge Stoep Ameland - Warenhuis van den Brink Ameland - Rosenberg Terschelling