Derde druk Dichter bij het Wad


Op dit moment heb ik zelf nog maar een beperkte voorraad boekjes beschikbaar. 
Met andere woorden......tijd voor de derde druk van Dichter bij het Wad!

Wat een bijzonder feestgevoel geeft mij dit toch. Maar ik ben vooral dankbaar voor het feit dat zoveel mensen mijn boekje willen hebben, lezen, bekijken of kado geven aan een dierbare. Dichter bij het Wad gaat door heel Nedeland. Als een grijsblauwe draad  verbindt ze uit alle provincies, dorpen en steden met het Waddengebied. Altijd gaat mijn bundel naar mensen die houden van zee, van zand en klei. Van duinen en dijken. Van ruigte, luchten en ruimte. Ze gaat naar mensen met gevoel en levenservaring. 


Ik ben trots op 'mijn' Waddengebied. Ik vind het mooi dat ze mensen raakt en belangrijk dat ze door de mens wordt gezien. Wordt gekend. Met mijn gedichten en mijn boekje hoop ik dit uniek stuk natuur, wat me zo aan het hart ligt, nog dichter bij mensen te brengen en te houden. 


Lezers, bedankt voor jullie herkenning en erkenning!


Wadwicht,

Inge


( Info: Op dit moment zijn er nog gewoon boekjes beschikbaar, maar ik heb nog maar kleine voorraad. Het boekje kun je ook kopen bij verschillende boekwinkels in de Waddenregio. Over ongeveer vier weken zal de derde druk geleverd worden.)