Aankondiging boekpresentatie 'Een zee van troost'

Ik nodig je van harte uit voor de boekpresentatie van mijn derde dichtbundel 'Een zee van troost' op zaterdag 16 december om 16.00 uur in Hotel van der Werff op Schiermonnikoog.  Het eerste exemplaar ga ik overhandigen aan Ineke van Gent, burgemeester van Schiermonnikoog. Bij de boeklancering draag ik gedichten voor en ook vertel ik wat meer over mijn werk en mijn liefde voor het Waddengebied. Brent Wouda begeleidt mij hierbij op gitaar.


Mijn derde boekje is een troostbundel. Het is een mix van zo'n zestig bekende én nieuwe gedichten. Vera Post heeft voor 'Een zee van troost' de vormgeving verzorgd en illustraties gemaakt. Ik ben erg blij met onze creatieve samenwerking. Van tien gedichten laat ik mooie A5 kaarten drukken, deze zijn straks ook te koop. 


Natuurlijk is niet iedereen in de gelegenheid om naar het eiland toe te varen. Gelukkig kun je 'Een zee van troost' en de Wadkaarten binnenkort in de voorverkoop bestellen (en ook daarna) via mijn website. Houd mijn berichten en socials daarom goed in de smiezen! Vanaf 16 december stuur ik de bestelde bundels en Wadkaarten de wijde wereld in. Ook zijn dichtbundel en Wadkaarten na 16 december verkrijgbaar bij verschillende boekwinkels in de Waddenregio.


De feestelijke middag wordt georganiseerd door Boekhandel Kolstein onder de noemer 'Buiten het boekje'. Tickets voor deze middag kun je kopen of alvast reserveren bij Boekhandel Kolstein. De kosten zijn €5,00 per persoon. Dit is een vergoeding voor het gebruik van de zaal en ook krijg je koffie en thee aangeboden.


Een vrolijke groet van Wadwicht Inge Zwerver


Ik verkoop mijn boeken in eigen beheer en heb dus geen uitgever, hierbij word ik ondersteund door Produre, een online media bedrijf met o.a. de websites Duurzaam-bedrijfsleven.nlDuurzame-blogs.com en Stoeries.nl.